Μάρθα Μπαλτσαβιά

Υλικά

3 παξιμάδια
2 ντομάτες
1 αγγούρι
1 κομμάτι τυρί φέτα
2 κουταλιές λάδι

1 κουταλάκι ξύδι
½ κουταλάκι ρίγανη
10 ελιές ξιδάτες
αλάτι

Εκτέλεση

Κόβετε τα παξιμάδια σε μικρά κομμάτια και τα βάζετε σε μια σαλατιέρα.

Πλένετε τις ντομάτες, τις ξεφλουδίζετε, αφαιρείτε τους σπόρους, τις κόβετε σε μικρούς κύβους και τις ρίχνετε στη σαλατιέρα.

Καθαρίζετε το αγγούρι, το κόβετε σε κομματάκια και το προσθέτετε μαζί με τις ελιές, το λάδι το ξύδι, τη ρίγανη και το αλάτι.

Ανακατεύετε, ρίχνετε το τυρί κομμένο σε κομμάτια και σερβίρετε.

Πηγή: Chef Telemachus/ Ithaca

το «σπιτάκι της Μέλιας»