Υλικά
1 κούπα σπορέλαιο {250 γρ.}
2 κούπες ζάχαρη
1 κούπα νερό στην οποία διαλύουμε
2 κουταλιές της σούπας φυτικό γάλα σε σκόνη.
½ κούπα χυμό πορτοκαλιού.
Ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού
½ κουταλάκι κοφτό σόδα.
1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με τη μισή ποσότητα από το αλεύρι.

Χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα για 3΄.

Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι και χτυπάμε για άλλα 2΄.

Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα ή ένα ταψί και βάζουμε μέσα το υλικό μας.

Ψήνουμε στους 180° C για 1 ώρα.

Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη ή ακόμη μπορούμε να το γλασάρουμε με κουβερτούρα λιωμένη .

Είναι καλύτερο και από το αρτύσιμο. Πολύ νόστιμο και γευστικό.

Καλή επιτυχία!!!!!!!

Πηγή: Δεσποινομαγειρέματα

το «σπιτάκι της Μέλιας»