Υλικά
1 ποτήρι του νερού σπορέλαιο
2 ποτήρια του νερού ζάχαρη
3 ποτήρια του νερού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 ποτήρια του νερού μήλα τριμμένα στο ρεντέ
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
1 κουταλάκι κοφτό κανέλα
Καρύδια κοπανισμένα, όσα θέλουμε

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε το κέικ σε ταψί Νο 28

Ψήνουμε στους 180°C για 1 ώρα περίπου.

Γίνετε πολύ νόστιμο και αφράτο.

Καλή επιτυχία!!!!!!!!

Πηγή: Δεσποινομαγειρέματα

το «σπιτάκι της Μέλιας»