Μας ζήτησαν πρόσφατα να προσευχηθούμε για μια μητέρα στη Ροδο, τη Θεμελίνα. Ζουν σε τροχόσπιτο στην Ρόδο χωρίς ρεύμα η μάνα είναι με καρκίνο χειρουργημένη στο στήθος με τα 3 παιδάκια της. Η αρχική ανάρτηση είναι εδώ: parapona-rodou.

Επειδή περιέχει πολλά αντικρουόμενα σχόλια κάτω από την ανάρτηση και δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε αν υπάρχει πραγματική ανάγκη για οικονομική βοήθεια, συνιστούμε να ελέγξετε τα σχόλια και να πράξετε κατά τη συνείδησή σας. Προσευχή εννοείται ότι πρέπει να κάνουμε. Αν κάποιος δικός μας αναγνώστης μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιο από τα σχόλια είτε προς τη μία είτε προς την άλλη πλευρά παρακαλούμε να μας ενημερώσει.

Επίσης, μέλος της ομάδος μας παρακαλεί να προσευχηθούμε για τη Μαριαλένα υπέρ της ψυχικής και πνευματικής υγείας της.

Τέλος, εστιάστε όσοι μπορείτε στους Γεώργιο και Ειρήνη που έχουμε τον τελευταίο καιρό στην κατάσταση προσευχής. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, μεγάλος πειρασμός. Χρειάζονται όση περισσότερη βοήθεια μπορούμε να τους δώσουμε. Να ευχόμαστε για τη σωτηρία της ψυχής τους, να τους ελεήσει ο Κύριος. Έχουν κάνει μια καλή νέα αρχή (εξομολόγηση), αλλά ο δρόμος που έχουν μπροστά τους είναι μακρύς, ανηφορικός και δύσβατος, γεμάτος παγίδες… Ο Διάβολος θέλει να τους κατασπαράξει και δεν έχουν ακόμα διαθέσιμα όλα τα όπλα να του αντισταθούν. Είναι προσωπική παράκληση…

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

κλικ στην ετικέτα

ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Συνοπτική κατάσταση ονομάτων ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Συνοπτική κατάσταση ονομάτων ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ (έτους 2020)

Συνοπτική κατάσταση ονομάτων ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ (έτους 2019)

Συνοπτική κατάσταση ονομάτων ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ (έτους 2018)

Συνοπτική κατάσταση ονομάτων ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ (έτους 2017)

Συνοπτική κατάσταση ονομάτων ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ [μέχρι το 2016]

Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ 

το «σπιτάκι της Μέλιας»