Λένα Κολοκυθά

Υλικά
2 ποτήρια τριμμένο κολοκύθι , κολοκύθα η πράσινα φρέσκα κολοκυθάκια .
1 ποτήρι τραχανά , γλυκό , Λιδορικιώτικο .
3-4 αυγά .
1 ποτήρι λάδι .

250-300 γραμμ. φέτα , Λιδορικιώτικη .
1 ποτήρι νερό .

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκάνη , κρατάμε μόνο το μισό λάδι , για να το ρίξουμε μετά από πάνω , αφήνουμε ½ η 1 ώρα να μουσκέψουν και απλώνουμε τη ζύμη σε ταψί Νο 34 η 36 , από πάνω ρίχνουμε το μισό λάδι που κρατήσαμε , ψήνουμε στο φούρνο μας στους 180 βαθμούς , για 45-60 λεπτά .

Τη βγάζουμε απ’ το φούρνο και της…αλλάζουμε τα..φώτα….

Καλή επιτυχία , και στο 6-7ο κομμάτι…σταματήστε , θα…πριστείτε….

Ευχαριστίες στη ..Λένα Κολοκυθά , για τη..συνταγή…..

Πηγή: Λιδωρίκι

το «σπιτάκι της Μέλιας»