Στρατής Ανδριώτης 

Σκεφτείτε ότι δώσαμε τη Μακεδονία, σε ένα κρατίδιο που είναι συνονθύλευμα Αλβανών κυρίως, Σλάβων, Βουλγάρων, Τούρκων και γύφτων, καθώς και 150.000 ξεχασμένων και κρυμμένων από το φόβο Ελλήνων, για τους οποίους δεν έχει νοιαστεί ποτέ η ελληνική τηλεόραση, οι ελληνικές φυλλάδες, οι Έλληνες πολιτικοί.

Δώσαμε τη Μακεδονία σε ένα τεχνητό αυτοδιαλυόμενο κρατίδιο που σε πρόσφατο δημοψήφισμα αδιαφόρησε για το θέμα της ονομασίας, διότι γνωρίζουν οι εκεί κατοικούντες ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη Μακεδονία και στο δημοψήφισμα προσήλθαν πιεζόμενοι μόνο οι Αλβανοί…

Όσον αφορά τους εδώ πολιτικούς-εξωμώτες, δεν αποδέχθηκαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν συμφωνεί να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία.

Ούτε δημοψήφισμα έκαναν, ούτε τους αγανακτισμένους Έλληνες άκουσαν στα συλλαλητήρια, ούτε τις φωνές πολλών επιφανών ιστορικών, κ.α. λογίων της χώρας.

Ούτε δέχτηκαν να κατανοήσουν ότι όλα γίνονται για συμφεροντολογικούς στόχους επίδοξων εκμεταλλευτών ολοκλήρου της περιοχής, με τους οποίους συνεργάζονται στενά, ενώ παλαιότερα τους έβριζαν.

Τελικά τα «ανταλλάγματα» αλλοιώνουν συνειδήσεις και κομματικές ψευτοθεωρίες.

Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

το «σπιτάκι της Μέλιας»