«Ό,τι έκλεψες, δεν μπορεί ποτέ να είναι δικό σου»
Halldór Laxness, Ισλανδός συγγραφέας

Μεγάλο σχολείο το χαώδες διαδίκτυο, πανεπιστήμιο, έμαθα πολλά, έμαθα πως να ξεχωρίζω τους φίλους από τους θρασείς άρπαγες, που αλλάζουν ονόματα, προφίλ ακόμα και φύλο, για να ταΐσουν την ματαιοδοξία και το αχόρταγο εγώ τους.

Υπάρχει ένα πουλί η κίσσα, που ότι της γυαλίζει το κλέβει και μ’ αυτό στολίζει τη φωλιά της.

Αυτή ακριβώς τη μέθοδο ακολουθούν κάποιοι διαχειριστές/διαχειρίστριες στα ιστολόγιά τους …σε κατακλέβουν, ακροβολίζονται και χτυπούν σε ανύποπτο χρόνο.

Στην αρχή σε τσακίζουν στα like με διαφορετικά προφίλ κάθε φορά, μετά γίνονται followers του ιστολογίου σου και σε ακολουθούν στενά μέσω mail.

Με λίγα λόγια οι καθημερινές σου αναρτήσεις, ο κόπος σου και τα ξενύχτια σου, τους έρχονται έτοιμα στο πιάτο ζεστά ζεστά και μετά… ένα απλό clopy paste και έξω απ’ την πόρτα, βάζουν φαρδιά πλατιά και την βαρύγδουπη υπογραφή τους, με λίγα λόγια σκοτώνονται στη δουλειά!

Και βέβαια ούτε που τους περνάει από το μυαλό να σεβαστούν τον κόπο σου και να σε αναφέρουν «τυπικά» στο ιστολόγιό τους.

Το μόνο που τους καίει είναι ο κομπασμός και η αυτοπροβολή.

Άλλοι μοχθούν και άλλοι θερίζουν!

Για παράδειγμα αυτή η εξαιρετική απομαγνητοφώνηση «Μαρία Μαντουβάλου: Οι αρνητές του Ελληνικού έθνους δεν μπορούν να ανήκουν σε αυτό», που στα χέρια τους έγινε αγνώριστη, απίστευτη κοπτοραπτική κακογουστιάς άνευ διδασκάλου, μέσα σε ένα πιτσιλωτό κείμενο να παρελαύνουν όλοι οι ήρωες του 1821 αρματωμένοι με τις κουμπούρες τους!

Οι άρπαγες δεν κάνουν εξαιρέσεις, κλέβουν τα πάντα, βίντεο μουσικής, εικόνες και αναρτήσεις που έψαξες εσύ για να τις βρεις, απομαγνητοφωνήσεις που ξενύχτησες για να τις τελειώσεις, τα σχόλια σου (απίστευτο ε;), ξεκλειδώνουν κείμενα, δεν βάζουν πηγές, φακελώνουν τις καθημερινές σου αναρτήσεις γιατί από κει «δημιουργούν»…. και σπέρνουν κάθε τόσο νέα ιστολόγια «ποικίλης» ύλης κάθε φορά.

Το αστείο είναι ότι δεν καταλαβαίνουν ότι είναι πια αναγνωρίσιμοι!!

Αλλά, πέστε μου βρε παιδιά τι σχέση έχουν οι Άγιοι γέροντες με την άρια φυλή;

Τι σχέση έχει η Γαλανόλευκη με τον αγκυλωτό σταυρό;

Πάτε καλά μωρέ, τρικυμία εν κρανίω;

1170 μαρτυρικά χωριά! Τόσες ήταν οι ναζιστικές θηριωδίες στην Ελλάδα, σε πιάνει δέος και ανατριχίλα όταν βλέπεις τον κατάλογο με τα ονόματα και τις ηλικίες των νεκρών.

Καλάβρυτα, Χορτιάτης, Κερδύλλια, Λιγκιάδες, Δοξάτο, Μουσιωτίτσα, Κομμένο Άρτας… σας λένε κάτι;;

Όταν αναζητούμε διακαώς το φως και την αλήθεια, βγαίνουμε από τα σκοτεινά λαγούμια!!

Εμείς είμαστε Έλληνες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι!

Εσείς ποιον ρόλο υποδύεστε κάθε φορά;

υ.γ. Αν συνεχιστεί η επιδρομή και στα φιλικά ιστολόγια θα επανέλθω δριμύτερη και αυτή τη φορά θα είμαι πιο «αναλυτική…»

…γιατί έχουν γνώσιν οι φύλακες!!! 

Μέλια.

Εικόνα από:artstation

το «σπιτάκι της Μέλιας»

pink rose smiley