Οι άγγελοι ζουν ανάμεσά μας, μόνο που ίσως να μην έχουν τη μορφή που φανταζόμαστε!

Ήταν το έτος 1945. Μόλις είχε τελειώσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Εκατοντάδες πόλεις είχαν καταστραφεί.

Ακόμη περισσότερες είχαν εξαφανιστεί από προσώπου γης. 50 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν πεθάνει.

Και ο Θεός παρακολουθούσε από τον ουρανό πως ενεργούσαν οι άνθρωποι στη γη. Είδε ότι βασίλευε η απομόνωση και η δύναμη της αγάπης είχε χαθεί.

Έβλεπε πολλούς ανθρώπους να πολεμούν, οι πλούσιοι χώρια από τους φτωχούς, οι υγιείς μακριά από τους ασθενείς και οι ελεύθεροι χώρια από τους σκλάβους. Συζύγους, άντρες και γυναίκες που δεν κάλυπταν το σκοπό του πνεύματός τους.

Γι’ αυτό κάλεσε μια στρατιά αγγέλων και τους είπε: βλέπετε τους ανθρώπους; χρειάζονται βοήθεια, πρέπει να κατεβείτε στη γη.

-Εμείς; ρώτησαν οι άγγελοι γεμάτοι δέος και φόβο, γεμάτοι όμως πίστη.

– Ναι, εσείς είστε οι εντεταλμένοι, κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά. Δημιούργησα τους ανθρώπους με ιδιαίτερες ικανότητες τον καθένα.

Επέτρεψα διαφορές ανάμεσά τους για να φτιάξουν όλοι μαζί το βασίλειο. Κάποιοι θα έφτιαχναν πλούτη για να τα μοιραστούν με τους φτωχούς.

Άλλοι θα είχαν καλή υγεία για να φροντίζουν τους άρρωστους. Κάποιοι θα ήταν σοφοί και, άλλοι πολύ απλοί για να μπορέσουν να μοιραστούν αισθήματα αγάπης, θαυμασμού και σεβασμού.

Οι καλοί θα έπρεπε να προσεύχονται για εκείνους που ενεργούσαν σα να ήταν κακοί, ο υπομονετικός να ανέχεται τον νευρωτικό.

-Γιατί ακριβώς πρόκειται; ρώτησαν ανήσυχοι οι άγγελοι.

-Μιας και οι άνθρωποι ξέχασαν ότι τους έκανα διαφορετικούς για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, θα κατεβείτε εσείς με εμφανείς διαφορές και ειδικές αποστολές.

ΤΥΦΛΟΣ

Εσύ θα έχεις τέλεια μνήμη και αυτοσυγκέντρωση. Θα είσαι τυφλός.

ΚΩΦΑΛΑΛΟΣ

Εσύ θα είσαι πολύ ξεχωριστός με στο σώμα σου και πολύ δημιουργικός για να εκφράζεσαι. Θα είσαι κωφάλαλος.

ΠΑΡΑΛΥΣΗ

Εσύ θα έχεις βαθιές σκέψεις, θα γράψεις βιβλία, θα είσαι ποιητής. Θα έχεις εγκεφαλική παράλυση.

NTAOYN

Εσύ θα είσαι ο εκφραστής της αγάπης, θα υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εσένα σε όλη τη γη, και δεν καμία φυλετική διάκριση ανάμεσά σας, γιατί θα μοιάζετε σαν αδέλφια εξ αίματος. Θα έχεις Σύνδρομο Down.

ΝΑΝΟΣ

Εσύ θα είσαι κοντούλης, και το χιούμορ και η γλυκύτητά σου θα φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Θα είσαι νάνος.

ΑΥΤΙΣΜΟΣ

Εσύ θα ζήσεις στη γη, αλλά το μυαλό σου θα παραμείνει στον ουρανό, θα προτιμάς να ακούς τη δική μου φωνή από αυτή των ανθρώπων. Θα είσαι αυτιστικός.

ΟΣΤΕΟΓΕΝΕΣΗ

Εσένα τα οστά σου θα είναι πολύ ευάλωτα, και αν και θα σπάνε συνέχεια, η εξυπνάδα και η χαρά σου δεν θα συγκρίνονται με κανενός. Θα έχεις ατελή οστεογένεση.

MORQUIO

Εσύ θα γεννηθείς με δυσμορφίες εσωτερικά κι εξωτερικά, αλλά θα είσαι ένα άτομο πολύ θετικό και πρόσχαρο. Θα έχεις Σύνδρομο Morquio (έλλειψη ενός ενζύμου).

ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ

Στο τελευταίο του αγγελάκι είπε: θα είσαι εργατικός όπως κανείς άλλος, θα σου λείπουν τα χέρια και θα τα κάνεις όλα με τα πόδια και το στόμα.

Οι άγγελοι αν και θλιμμένοι που θα έπρεπε να αποχωριστούν τον ουρανό προκειμένου να εκπληρώσουν την αποστολή τους, ήρθαν συγκινημένοι στη Γη.

Κάθε ένας ήρθε στη μήτρα μιας μητέρας και πήρε μορφή σε 6,7,8 ή 9 μήνες. Με τη γέννησή τους, τους δέχτηκαν με πολύ πόνο, προξένησαν φόβο και άγχος.

Κάποιοι πατεράδες αρνήθηκαν την αποστολή.

Άλλοι επέρριψαν ευθύνες και έφτασαν στο σημείο να διαλύσουν το γάμο τους… και πολλοί έκλαψαν με αγάπη, και αποδέχτηκαν την ευθύνη.

ΑΓΓΕΛΟΙ1

Την ευθύνη να τα θρέψουν, να τα εκπαιδεύσουν, να τα καθοδηγήσουν στη ζωή.

ΑΓΓΕΛΟΙ2

Και ο άνθρωπος συνεχίζει να μαθαίνει από αυτό το δύσκολο μάθημα .

Θα συνεχίσουν να κατεβαίνουν άγγελοι στη γη, σε κορμιά με ανώτερα πνεύματα. Και θα συνεχίσουν να έρχονται ώσπου να δείξουμε ανθρωπιά στον πλανήτη, ώσπου δείχνοντας ανθρωπιά, να ξεμπερδεύουμε με τις διαφορές μας και τους πολέμους.

ΑΓΓΕΛΟΙ3

Μέχρι να αποδείξουμε ότι οι ανθρώπινες αξίες είναι πάνω από τη δυσαρέσκεια το μίσος και τη ζήλεια.

Οι άγγελοι γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι η ένωση, η πίστη, η ελπίδα και η φιλανθρωπία που θα ορίζονται από την αγάπη.

Αυτοί έχουν μάθει να συγχωρούν και με μεγάλη υπομονή θα ζήσουν τη ζωή τους φωτίζοντας όλους εκείνους που έμαθαν να τους αγαπούν.

Αντιγραφή για το «σπιτάκι της Μέλιας»

Πηγή: βίντεο στο youtube

Εικόνα από:cheremkhovo.esd-sda.

violet flower smiley

Advertisements