.
.

(σημ. Μέλιας) Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016 ξεκινούν σε όλα τα ειρηνοδικεία της χώρας μαζικοί πλειστηριασμοί των πρώτων κατοικιών.Τα σπίτια των Ελλήνων αρχίζουν να βγαίνουν στο σφυρί!)

***

Αλέξης Τσίπρας: Πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας αυτοί, σεισάχθεια λέμε εμείς. Ας μην τολμήσουν να διανοηθούν να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Αρκετά αρκετά ρούφηξαν οι τραπεζίτες από το υστέρημα του μέσου Έλληνα. Δεν θα βγάζουν στο σφυρί και την πρώτη κατοικία ανέργων και χαμηλόμισθων που αδυνατούν να ξεπληρώσουν τοκογλυφικά δάνεια.

Και αυτούς τους αγώνες εμείς θα τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όπως θα στηρίξουμε και το κίνημα αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.

Ας το γνωρίζουν καλά αυτό, ας το γνωρίζουν καλά αυτό τα κοράκια της τρόικας και τα πολιτικά τους τσιράκια στην Ελλάδα.

Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν θα γίνει στην Ελλάδα.

Εκτός κι αν πάνε να κάνουνε τους πλειστηριασμούς σε άλλη χώρα, αλλά να δούμε πως θα τους εκτελέσουνε στην Ελλάδα. Θα είμαστε εκεί θα είμαστε όλοι εκεί μπροστά για να υπερασπιστούμε την κατοικία του μέσου εργαζόμενου Έλληνα, του μέσου άνεργου και του χαμηλόμισθου.

Πηγή: βίντεο στο youtube

***

Αλέξης Τσίπρας: «Έχουμε σχέδιο και δεσμευόμαστε, να βάλουμε τέλος σ’ αυτόν τον εφιάλτη των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία. «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Έχουμε σχέδιο, σήμερα είναι σύνθημα από Δευτέρα θα είναι νόμος του κράτους.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

Πηγή: βίντεο στο youtube

***

Αλέξης Τσίπρας: «Και το ξεκαθαρίζω αυτό, δεν θα υπάρξει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας για πολίτες οι οποίοι πήρανε δάνεια κάποια εποχή ενώ τώρα η αξία των σπιτιών τους έχει πέσει πάρα πολύ χαμηλά.

Θα προστατεύσουμε  τους αδύναμους αυτής της κοινωνίας».

Πηγή: βίντεο στο youtube

.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

Απομαγνητοφώνηση/ Αντιγραφή Μέλια.

Παλαιότερες απομαγνητοφωνήσεις ΕΔΩ

Εικόνα από: alterthess

violet flower smiley