a.tsipras tweet (22 Μαίου 2014): Μας αξίζει τέτοια ζωή; Για αυτό σας ζητώ: Την Κυριακή να κλείσουμε μια για πάντα την πόρτα στη συνέχεια των μνημονίων…

Καταργείται η Τρόικα και τα μνημόνια.

a.tsipras tweet: Δεν ήμασταν ποτέ σαν και αυτούς και δεν θα γίνουμε ποτέ σαν και αυτούς.

6 Ιουνίου 2015: Αυτή η κυβέρνηση & αυτή η Βουλή δεν θα ψηφίσει νέο μνημόνιο. Όριό μας η αξιοπρέπεια του λαού μας.

21 Μαίου 2014: Ήρθε δυο μέρες πριν τις εκλογές να ξαναπεί ψέματα. Μόνο που όλοι πια ξέρουν ότι το μόνο σχέδιο που έχει ο πρωθυπουργός είναι το μνημόνιο.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

Πάνος Καμμένος: Και σας διαβεβαιώ κύριε Τράγκα ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο.

Είναι ξεκάθαρο πια ότι πάμε σε ένα τρίτο μνημόνιο. Όπως βλέπετε οι τροικανοί αλλάζουν απλώς τους υπαλλήλους τους.

Κρίσιμη ψηφοφορία 16-07-2015: Καμμένος Παναγιώτης…

ΝΑΙ

ΝΑΙ

Χατζηνικολάου: Ωραία κωλοτούμπα αυτή…

Πάνος Καμμένος: Ναι, η απόλυτη. Συνηθίζεται τώρα τελευταία στην πατρίδα μας οι κωλοτούμπες αλλά εγώ δεν τις κάνω ξέρετε δεν είμαι καλός σ’ αυτό το άθλημα.

Έχω κάνει μία δήλωση ξεκάθαρη. Ούτε νεκρός δεν πρόκειται να συνεργασθώ με οποιονδήποτε ψήφισε ή στήριξε έστω ένα μνημόνιο.

Εμείς ότι λέμε ισχύει για πάντα…

Το σχέδιο της κατάλυσης του Κράτους προχωρά, προχωρά το σχέδιο της παράδοσης της Εθνικής Κυριαρχίας.

ΔΗΜ: Ούτε νεκρός είπατε προεκλογικά…

Πάνος Καμμένος: Το ούτε νεκρός ισχύει…

a.tsipras tweet (20 Δεκεμβρίου 2014): Αντιταχθήκαμε σθεναρά στο ξεπούλημα. Στηρίξαμε τους αγώνες της τοπικής κοινωνίας. Δημιουργήσαμε κοινωνικό μέτωπο αντίστασης.

a.tsipras tweet (18 Ιανουαρίου 2015): Επί 5 χρόνια δεν δίστασαν να φορτώσουν σε ένα ολόκληρο λαό τα χρέη των τραπεζών. Να κλέψουν εισοδήματα & συντάξεις.

a.tsipras tweet (20 Ιανουαρίου 2015): Οι ελληνικές κυβερνήσεις αποδέχτηκαν την εφαρμογή των Μνημονίων. Τα χρησιμοποίησαν για να εξυπηρετήσουν τους ισχυρούς.

a.tsipras tweet (14 Ιανουαρίου 2015): Οι ιδιωτικοποιήσεις των τελευταίων χρόνων ήταν ξεπούλημα για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα. Δεν βοήθησαν στη μείωση του χρέους.

Θα κλείσει κάθε συζήτηση για αύξηση του ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές.

Νίκος Παππάς tweet (11 Νοεμβρίου 2013): Ο άνθρωπος που έκανε τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην ιστορία για να γίνει πρωθυπουργός, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει θέσεις.

a.tsipras tweet: Ώρα να μάθουμε γιατί αλήθεια ο κ. Σαμαράς την περιβόητη νύχτα των Καννών μετατράπηκε από αντιμνημονιακός σε μνημονιακότερο των μνημονιακών;

a.tsipras tweet (20 Ιανουαρίου 2015) : Στις 25 Ιανουαρίου, ο λαός με την ψήφο του βάζει τίτλους τέλους σε μια ολέθρια πολιτική πέντε χρόνων.

Πάνος Καμμένος(Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014): Είμαστε οι εγγυητές στην προστασία του δημοσίου πλούτου που σήμερα ξεπουλιέται.

5 Δεκεμβρίου 2012: Και αυτό που λέγαμε οι ανεξάρτητοι έλληνες ισχύει. Να μην παραδοθεί ο ορυκτός πλούτος και να προχωρήσουμε στην Εθνική αντιπρόταση.

Σήμερα…

Καμμένος (29 Μαρτίου 2015): Μίλησα για συμφωνία συνεκμετάλλευσης κοιτασμάτων αερίου και πετρελαίου με τις ΗΠΑ.

Αλεξία Τασούλη ΔΗΜ: Ο υπουργός Άμυνας αποκάλυψε χθες το βράδυ την πρόταση που έκανε στην υφυπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτώρια Νούλαν: της είπε λοιπόν ότι θα ενδιέφερε την Ελλάδα να γίνει μία διακυβερνητική συμφωνία Ελλάδος – Αμερικής ώστε να υπάρχει συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στο Αιγαίο ανέφερε μάλιστα και το ποσοστό της συνεργασίας να είναι 70-30…

Γκίζι (19 Αυγούστου 2015): Ποιες ιδιωτικοποιήσεις; Στο γερμανικό δημόσιο χαρίζετε τα αεροδρόμια.

a.tsipras tweet ( 5 Μαΐου 2014): Προσγείωση στο αεροδρόμιο Κέρκυρας. Το ΤΑΙΠΕΔ ετοιμάζει το ξεπούλημά του σε ιδιώτες. 25 Μάη τους χαλάμε τα σχέδια.

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ

Νίκος Παππάς tweet (2 Νοεμβρίου 2014): Γελάω με αυτούς που ονειρεύονται κωλοτούμπες. Λίγη αναμονή.

a.tsipras tweet (10 Οκτωβρίου 2014): Τα μνημόνια είναι η ανεργία, οι απολύσεις, η αιμορραγία των συνταξιούχων, ο εργασιακός μεσαίωνας, η ανασφάλεια.

Αλέξης Τσίπρας(στην εκπομπή «Ενικός»): Γιατί να πάμε σε εκλογές; Έχουμε μια ισχυρή πλειοψηφία στη βουλή, μια ισχυρή πλειοψηφία 162 βουλευτών, γιατί να πάμε σε εκλογές; Το είδα και σε ένα πρωτοσέλιδό σας γι αυτό…

Νίκος Παππάς tweet (17 Ιανουαρίου 2015): Στις 25 Ιανουαρίου τέλος στην τρόικα και στα email με προαπαιτούμενα… διεκδικούμε την αυτοδυναμία.

.

Πηγή βίντεο στο youtube

.

Έγκριση υπογραφής από ΤΑΙΠΕΔ της Σύμβασης Παραχώρησης Αναβάθμισης, Συντήρησης, Διαχείρισης και Λειτουργίας περιφερειακών αεροδρομίων Κρήτης, Ηπειρωτικής Ελλάδας και Ιονίου (Ομάδα Α) και Αιγαίου (Ομάδα Β)

.

Απομαγνητοφώνηση Μέλια.

.

Εικόνα από:tofanari.blogspot.gr

.

Παλαιότερες απομαγνητοφωνήσεις ΕΔΩ

flower 5 smiley