Εικόνα από:www.sidagi.gr

το έστειλε στο «σπιτάκι» ο Δημήτρης Αθηναίος

Υλικά

2 πακέτα πτι μπερ

500 ml κρέμα γάλακτος

2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα

400 γραμμ. τυρί κρέμα

350 γραμμ. βούτυρο

Γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα της αρεσκείας μας

.

Εκτέλεση

Σπάμε τα μπισκότα και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν σαν χοντρή άμμος.

Λιώνουμε το βούτυρο και το ενσωματώνουμε στα μπισκότα.

Με το μείγμα από τα μπισκότα καλύπτουμε τον πάτο ενός σκεύους και αν θέλουμε το ψήνουμε για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς, αλλιώς το βάζουμε στο ψυγείο.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και προσθέτουμε το τυρί κρέμα.

Τα ανακατεύουμε και στην συνέχεια προσθέτουμε τα ζαχαρούχα γάλατα.

Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα.

Το αφήνουμε στο ψυγείο για να πήξει η κρέμα.

Το σερβίρουμε βάζοντας από πάνω το γλυκό του κουταλιού ή την μαρμελάδα.