Εικόνα από:www.athinorama.gr

ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΜΑΣ

2 πράσα (τα ψιλοκόβουμε)

1 φλιτζανάκι λάδι

1 φλιτζανάκι ρύζι

2 τσαμπούνες από κρεμμύδια

1/2κιλό νερό λίγο δυόσμο

.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τις κορυφές των κρεμμυδιών.

Τα σωτάρουμε στο λάδι και ρίχνουμε το νερό.

Μόλις βράσουν ρίχνουμε το ρύζι.

Προς το τέλος ρίχνουμε το δυόσμο.

Λιώνουμε αλεύρι με νερό, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε με την κουτάλα για να χυλώσει η σούπα και προσθέτουμε λίγο ξίδι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ..

 .