Παραδοσιακή συνταγή της Κατίνας Βουρβαχάκη στο Αμπελάκι του Βρύσινα για έξι άτομα


Υλικά

Ένα κιλό ρύζι

Δυο ξερά κρεμμύδια

Μάραθο

Μαϊντανό

Λίγο κολοκυθάκι

Αρκετή ντομάτα

Αγκινάρα

Ελαιόλαδο

 
Εκτέλεση

Με τα υλικά δημιουργούμε το μίγμα και  γεμίζουμε τα κληματόφυλλα και στους κολοκυθοανθούς, που στρώνουμε στην κατσαρόλα.

Ψήνονται για μισή ώρα περίπου και σερβίρονται.


Η συνταγή δόθηκε στην κόρη από τη μητέρα Ελένη Τζονεβράκη στο Σελλί του Βρύσινα Ρεθύμνου

Πηγή: Made in Creta