Τα υλικά που χρειάζονται είναι:

1 κουτί σαντιγί Morfat (εγώ χρησιμοποιώ την σαντιγί την φυτική)

1κουτί ζαχαρούχο γάλα

1 κουτί γάλα εβαπορέ

1 βανίλια

.

Xτυπάτε την σαντιγί μέχρι να γίνει αφράτη και τα »στέκεται», ρίχνετε την βανίλια, ρίχνετε σιγά σιγά το ζαχαρούχο, ενώ συνεχίζετε το χτύπημα και στο τέλος ρίχνετε σιγά σιγά και το εβαπορέ.

Και το παγωτό κρέμα είναι έτοιμο!

Το βάζετε στην κατάψυξη σε περίπου 1-1 1/2 ώρες το βγάζετε και το ανακατεύετε ελαφρά με ένα κουτάλι. σε άλλες δύο ώρες κάνετε το ίδιο ξανά (μπορείτε να το κάνετε άλλη μια φορά σε 1 ωρίτσα).

Αυτό γίνετε για να αφρατέψει το παγωτό και να έχει πιο κρεμώδη υφή όταν το σερβίρετε.

Εγώ προσωπικά, επειδή σχεδον πάντα το φτιάχνω βράδυ, το ανακατεύω μόνο μια φορά και γίνετε μια χαρά.

Η γεύση του είναι αυτή της τέλειας κρέμας.

 
Πηγή: ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΗ