Η γιαγιά μας σήμερα έκανε το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής της!… και το τελευταίο. Γιατί από σήμερα θα ζει στα παλάτια του Ουρανού.

Πέρασαν τα χρόνια για την γιαγιά. Βάρυνε , αρρώστησε, πονούσε πολύ. Αλλά έκανε πάντα υπομονή και πάντα χαμογελούσε και πάντα έλεγε: “Δόξα τω Θεώ”! Και ήρθε η ώρα που ο Θεός έστειλε του Αγγέλους Του να πάρουν την ψυχούλα της . Και την μετέφεραν ψηλά, μπροστά στον θρόνο του Θεού, να τον προσκυνήσει και Εκείνος να ορίσει την αιώνια κατοικία της.

Θα ξεκουραστεί πια η γιαγιά. Τα πόδια της δεν θα πονούν,η μέση της δεν θα πονά, δεν θα χρειάζεται να παίρνει τόσα φάρμακα και να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. Εκεί ψηλά δεν υπάρχει πόνος, μόνο ατέλειωτη χαρά.

Θα μας λείψεις, γιαγιά. Θα μας λείψει το γλυκό σου το χαμόγελο, τα λίγα αλλά γεμάτα αγάπη λόγια που μας έλεγες. Αλλά ξέρουμε ότι η ψυχούλα σου θα φτερουγίζει κοντά μας και θα χαίρεσαι όταν είμαστε καλά παιδιά. θα προσπαθούμε να μην σε λυπούμε, θα ακολουθούμε τις γεμάτες αγάπη συμβουλές σου, γιατί θέλουμε να μας βλέπεις και να μας καμαρώνεις !

Πανάλαφρη η ψυχούλα σου, χωρίς το βάρος του σώματος, τριγυρνάει πια ελεύθερη παντού. Συνοδευόμενη από τον Άγγελό σου σεργιανάει στα ανθοστόλιστα λιβάδια του Ουρανού και συναντάει τις ψυχές των αγαπημένων σου προσώπων, που έφυγαν πριν από εσένα από τον κόσμο αυτό.

Με τους αγίους που τόσο αγάπησες θα συναντιέσαι και με την Παναγιά και τον Χριστό μας, που λάτρεψες, καμιά απόσταση δεν θα σε χωρίζει.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του συγκλονιστικού αυτού κειμένου, ΕΔΩ