Υλικά:

 4 κυδώνια κομμένα σε τέταρτα

 1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

 2 ξυλάκια κανέλας

 5 φλιτζάνια βότκα καλής ποιότητας

 

Εκτέλεση:

 Πλένετε και σκουπίζετε τα κυδώνια, τα κόβετε στα 4 χωρίς να τα καθαρίσετε και τα κόβετε σε χονδρά κομμάτια.

Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε γυάλα ,κουνάτε καλά και φυλάτε το βάζο σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για ένα ενάμιση μήνα.

Περνάτε το λικέρ από τουλπάνι και το διατηρείτε στο ψυγείο φυσικά σε γυάλινο μπουκάλι.

 

Πηγή: ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ