Υλικά
2 πράσα μεγάλα,
4 αυγά,
λάδι,
αλάτι,
κόκκινο πιπέρι.
.
Εκτέλεση
Κόβουμε σε ροδέλες τα πράσα και τα ρίχνουμε σε λάδι που έκαψε.
Όταν μαλακώσουν, σπάμε μέσα τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν.
Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
.
2 Σχόλια
Comments feed for this article
6 Μαρτίου, 2014 στις 12:51 πμ
γιωργος ηρακλειο
Πρασο τηγανητό με αυγααα,,, 😆 😆
Mελια,,τωρα ξερεις τη θα φαω αυριο,,,λεω,,,οτι μαλλον θα μου αρεσει,,
βρε βρε τι μαθαινει κανεις στση 12.51
θενκς
7 Μαρτίου, 2014 στις 12:58 πμ
Μέλια
Γιώργο μου θα σου αρέσει 99,9%…είναι εύκολο, γρήγορο, ελληνικόοοο, παραδοσιακό και το κυριότερο….πεντανόστιμο, περιμένω εντυπώσεις!!