Δηλαδή αν κατάλαβα καλά και παρακαλώ να με διορθώσετε, αν εγώ διαπληκτιστώ με κάποιον, για οποιοδήποτε θέμα, κινδυνεύω να σφαχτώ εν ψυχρώ, στη μέση του δρόμου από τον ειδοποιηθέντα ειδικό στο ξεκοίλιασμα, παρουσία περαστικών και με θεατές τα όργανα της τάξης, γιατί λέει σκιάχτηκαν από το αλαλάζων ασκέρι;;

Άκου ήταν πολλοί;

Και τις χειροπέδες τις πέρασε στα αιματοβαμμένα χέρια του εκτελεστή γυναίκα αστυνόμος;
Και ενώ ψυχορραγώ με την τελευταία ανάσα που μου έχει απομείνει στα χείλη, να καταγγέλλω και να δείχνω ΕΓΩ Ο ΝΕΚΡΟΣ τον χασάπη μου, κι αντί να εισακουστώ να περιμένω διαβεβαιώσεις και επιβεβαιώσεις από τον μπάρμπα μου τον ψεύτη;;

Η αλήθεια πικρή, ο Παύλος Φύσσας εκτελέστηκε.

«Καθαρά κι αντρίκια»…

Το λεπίδι καρφώθηκε στο σημείο που ΕΠΡΕΠΕ, στο αριστερό ημιθωράκιο του αδικοχαμένου και μετά για σιγουριά ο ψευτονταής το έστριψε και τον αποτελείωσε με μια ακόμα μαχαιριά.

Δολοφονική εκτέλεση!!

Τι έγινε ρε παιδιά η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, μόνο και μόνο επειδή έτσι γουστάρουν οι γονατισμένοι της πολιτικής;

Κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, προδομένοι απογοητευμένοι Έλληνες στράφηκαν αλλού, δικαίωμά τους, αλλά δικαίωμά μου, να τους θυμίσω το τι έχει γευτεί αυτός ο τόπος από τα γαμψά τους νύχια.
Στην Ελλάδα νεοναζισμός; Στην Ελλάδα του 1.000.000 νεκρών στον πόλεμο;

Κι από την άλλη πλευρά, τη δολοφονία την εκμεταλλεύονται οι διεθνιστές; Οι πολιτικοί κληρονόμοι της παράδοσης της Θράκης στη Βουλγαρία και της Μακεδονίας στη Γιουγκοσλαβία; Και από την παράλη πλευρά, οι μόνοι πολιτικά κερδισμένοι είναι οι δωσίλογοι του ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜΑΡ και της νεοΝΔ;

Πως ξεχάσατε βρε Έλληνες τα Ολοκαυτώματα;

Τι πάθατε ωρέ;;

Τόσα χρόνια αίματος και τόσοι νεκροί εμφύλιων σπαραγμών δεν σας δίδαξαν τίποτα;;;

Δεν καταλαβαίνετε ότι το κόλπο είναι στημένο, γιατί έτσι βολεύει;

Καταλαβαίνω ότι πίκρανα πολλούς, αλλά δεν μου καίγεται καρφί. Θρηνούμε ακόμα έναν Έλληνα, λες και μείναμε πολλοί, ΥΠΟΥΛΑ,ΑΔΙΚΑ, ΑΝΑΝΔΡΑ που να τους πάρει ο διάολος.

Τι έγινε τελειώσαμε τις δοκιμές με τους μετανάστες και ξεκληρίζουμε τους Έλληνες;; Αλλά ξέχασα, προηγούνται οι νεκροί της ΜΑΡΦΙΝ, θύματα της «άλλης πλευράς».

Και καλά αυτοί κάνουν την δουλειά τους και πολύ καλά μάλιστα, εσείς τι στα κομμάτια κάνετε;; γιατί τους προσκυνάτε;;;

Προσοχή προσοχή απαγορεύονται οι λεκτικές συμπλοκές παντός είδους, γιατί ειδοποιούνται ενισχύσεις.

Ο θάνατος ακαριαίος.

Η δολοφονική συμμορία, της «από δω πλευράς» ή της «από κει πλευράς», ειδοποιημένη, θα σας περιμένει στην γωνία, με τον κατάλληλο ΝΟΜΙΜΟ εξοπλισμό, γάντια, κράνη, ρόπαλα, μαχαίρια ηλεκτρικούς εκκενωτές κλπ, θα σας βρίσει, θα σας κυνηγήσει…. Τα παιδάκια σας θα βυθίζονται στην πείνα και την κατάθλιψη χωρίς να εξασκηθεί βία, εκτός αν συμμετάσχουν σε διαδηλώσεις αρκούντως τρομακτικές για το καθεστώς.

…. ο Παύλος Φύσσας, δεν τα κατάφερε… είκοσι λεπτά ψυχορραγούσε… είκοσι λεπτά αρκούν για να σκεφτείτε την συνέχεια… ο Παύλος Φύσσας της «άλλης πλευράς».

Ο χάρος βγήκε παγανιά…. αύριο και στη δική σου γειτονιά τη διχασμένη!!

.

Μέλια.