Φωτογραφία από:mindthecook.com

Τα υλικά μας

.

2 κιλά βύσσινο

2 κιλά κονιάκ

2 κιλά ζάχαρη

15 μοσχοκάρφια

5 μασουράκια κανέλα

10 μανταρίνια μικρά άγουρα.

.
Βάζετε σε ένα μπουκάλι το βύσσινο, τη ζάχαρη, την κανέλα, τα μοσχοκάρφια, και τα μανταρίνια για 1 μήνα (Ιούλιο – Αύγουστο) στον ήλιο.

Προσθέστε κονιάκ.

Για να έχει διαύγεια το λικέρ σας, μπορείτε να το περάσετε λίγο λίγο. από ένα χάρτινο φίλτρο του γαλλικού καφέ.

Το λικέρ είναι έτοιμο και μπορείτε να το συντηρήσετε για  μεγάλο χρονικό διάστημα.