Είπα να γράψω δυο λέξεις -δυο ορνιθοσκαλίσματα- λίγο πριν σκίσω τα διπλώματα και τα παπλώματα,  που έχω καταχωνιασμένα στο συρτάρι μου χρόνια τώρα, προς τον «λαμπρό νοήμονα νου» και «φωτεινό παντογνώστη», της Ελληνικής δοξασμένης, αιματοβαμμένης – όπως πίστευα μέχρι πρότινος – Ιστορίας της Πατρίδας μου και μετά να πάω να πνιγώ…..

……ή μήπως να φουντάρω, από τον Ζάλογγο;;

Αλήθεια τι έγινε.. κατασταλάξαμε κάπου, για τον Ζάλογγο;;

Υπάρχει στον χάρτη;;

Υπήρξα μαθήτρια του 19 και κάτι και το φέρω βαρέως μέσα μου, που τόσα χρόνια στο θρανίο αυτοί  οι «άχρηστοι» οι δάσκαλοι, δεν μου «άνοιξαν» τα μάτια , δεν μου δίδαξαν «αλήθειες» παρά με άφησαν να πλέω σε πελάγη υπερηφάνειας, που γεννήθηκα Ελληνίδα και να δακρύζω στη θέα της Γαλανόλευκης και να καρδιοχτυπώ στη λέξη Πατρίδα.

Πρέπει να εκτελεστούν πάραυτα, οι άθλιοι…!!!!

Οι τελευταίες σκληρές «αλήθειες»  έρχονται οσονούπω, λέγεται πως ο Ιερός Βράχος της Ακροπόλεως  ήταν έργο οχυρωματικό και φτιάχτηκε από χέρια καταπιεσμένων μεταναστών, πάνω σε σχέδια εχθρόφιλων γειτόνων – ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε – για ένα και μοναδικό σκοπό……για να προφυλαχτούν αυτοί οι αθώοι κατατρεγμένοι, από τους «εισβολείς αιμοχαρείς» Έλληνες,  που ήθελαν τα μάρμαρά τους για να τα φτιάξουν πατώματα, μνήματα, ζαρντινιέρες και αγάλματα.

Ντροπής πράγματα, δηλαδή…

Αυτά τα περί αρχιτεκτόνων Φειδία, Μνησικλή, Καλλικράτη, Ικτίνο, Καλλίμαχο και τα ρέστα, ήταν όλα δημιούργημα της αρρωστημένης φαντασίας των προγόνων μας και καλά θα κάνετε να τα ξεχάσετε.

Σε σοβαρές ( εδώ γελάμε)  δημοσιογραφικές πηγές, του στυλ tapairnwxontra.com ψιθυρίζεται,  ότι αυτός ο τόπος δεν λέγεται Ελλάδα, άρα ούτε κι εμείς Έλληνες και πως σε λίγο καιρό, «ιστορικοί μελετητές», που μελετούν τα «αμελέτητα», θα μας αποκαλύψουν με θρήνο και σπαραγμό ψυχής, την σκληρή πραγματικότητα.

Δεν έχουμε Πατρίδα, δεν έχουμε ιστορία, με λίγα λόγια…. δεν υπήρξαμε ποτέ!!

Άρα…. δεν έχω τόπο, δεν έχω ελπίδα δεν θα με κλάψει καμιά Πατρίδα, που λέει ένα γνωστό άσμα και νομίζουν ότι μας έπεισαν;;

Τρελός παπάς τους βάφτισε και μαύρη κούνια, που τους κούναγε!! ΟΛΟΥΣ!!

Κάποια τρακαρισμένα μεγαλοκεφάλια – τρομάρα τους –  έγραψαν  στο πόδι παραμύθια της Χαλιμάς, στα βιβλία των Θρησκευτικών κυκλοφορούν ανενόχλητοι δράκοι και φούρκες μάγισσες, όλα στημένα, μεθοδικά και απροκάλυπτα, διαλύουν  και ισοπεδώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους… «πυρ κατά βούλησιν» και όποιον πάρει ο Χάρος!!

Υπάρχει σχέδιο λέμεεεε….και τι ωραία εκτέλεση, πολυφωνική…μούρλια!!!

Βρε, ο Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης  και… και…. αμέτρητα ονόματα ηρώων, που πολέμησαν σε κάθε σπιθαμή αυτής της γης και έχυσαν το αίμα τους… δεν υπήρξαν ποτέ!!

Λάθος κάναμε, τόσα χρόνια..!!!

Ωρέ κοιμόμασταν με τα τσαρούχια τον ύπνο του δικαίου…!!!

Στο Σούλι ας πούμε, δεν αγωνίστηκε και δεν θυσιάστηκε κανείς,  μα κανείς, για την Λευτεριά, το δε Ζάλογγο το ξεχνούμε δια παντός, δεν υπήρξε εχθρός  λέμεεεε…. μας το επιβεβαιώνουν οι νέοι μελετηροί, τηλεκατευθυνόμενοι  «ιστορικοί φωστήρες» και προς Θεού μη ξεχνάτε… ότι πει το κόμμα!!

«Ο κάθε λαός δημιουργεί εθνικούς μύθους» είπε και ελάλησε, η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα γυνή!!!

Με λίγα λόγια, απροκάλυπτα, μας είπε παραμυθατζήδες.

Κι ακόμα ζει κι αναπνέει..!!!

Όταν γίνονται τέτοιες γελοίες προκλητικές δηλώσεις ,από δημόσιο βήμα και μάλιστα από ένα τόσο «σοβαρό» πρόσωπο, που το ονοματάκι του αυτή τη στιγμή ο λιγοστός μου εγκέφαλός αρνείται πεισματικά, να δώσει εντολή να γραφτεί (και δεν ζητώ συγγνώμη) με στόχο την αμφισβήτηση  της Ιστορίας μας  και το στραγγάλισμα  των αγώνων του Έθνους  μας, εμένα ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό:

Τα ερπετά…. γλοιώδη και μονίμως σέρνονται.

Ο  παντογνώστης ιστορικός έφαγε από βραδύς του σκασμού λαγό στιφάδο και μια Ελληνικότατη  ξεγυρισμένη φασολάδα και επειδή δεν μπόρεσε να κάνει τη σωστή εξαέρωση, δηλητηριάστηκε από τα γκάζια, ο ανύπαρκτος εγκέφαλος. Θα μου πείτε, τα άλλα «καλοπαίδια» έχουν μυαλό που τρώνε του σκασμού, όλοι μαζί παρέα;;

Τς..τς.. κιλά ολόκληρα, αχρησιμοποίητα, εκτός λειτουργίας και εντελώς ΑΧΡΗΣΤΑ!!

Αμ το άλλο στο βιβλίο της έκτης τάξης του δημοτικού παρακαλώ, που γράφει πως οι τούρκοι ήταν κρατικοί αξιωματούχοι  και τους χτυπούσε η κλεφτουριά (!!!!!!)… βρε παιδιά, βρε παιδιά θα σας μαλώσω, σηκώσατε χέρι στους τούρκουςςςςς;;;;

… με λίγα λόγια ο κατακτητής  έγινε αυτομάτως κρατικός αξιωματούχος, τι μαθαίνει κανείς;;

Και κερατάς και δαρμένος ένα πράγμα!!

Είναι και το άλλο, το νόστιμο…ότι κάτι χιλιάδες νοικοκυραίοι  «λύσσαξαν»  να φύγουν  τον Σεπτέμβριο του 1922 από την Σμύρνη και άφησαν πίσω τους  σπιτικό,  περιουσίες , κρεμασμένους  συγγενείς και φίλους, άταφους  και άκλαυτους ακέφαλους νεκρούς,  ξεκοιλιασμένες και βιασμένες εγκυμονούσες γυναίκες και σκηνοθέτησαν έναν ωραίο «συνωστισμό» στο λιμάνι και επειδή δεν χωρούσαν να μπουν στα καράβια, για να σωθούν (όπως έλεγε το σενάριο ντε ) αντί να περιμένουν στωικά στην ουρά, πήγαιναν κι έπεφταν άοπλοι πάνω στις κεμαλικές χατζάρες, από μόνοι τους και μετά βουρ στην κατακόκκινη αιματοβαμμένη θάλασσα;;

Ούτε γάτα ούτε ζημιά…

Ολοκληρωμένο το σενάριο της γενοκτονίας.

Στα προάστεια της Σμύρνης, Κορδελιό,  Μπουτζάς, Κουκλουτζάς,  Καραντίνα,  Καρατάσι,  Κοκάργιαλι, τους έσφαξαν ΟΛΟΥΣ!! 40 χωριά σβήστηκαν  δια παντός από τον χάρτη και στην γη δεν ξαναφύτρωσε  χορτάρι. Ιερείς σφαγιάστηκαν, κάποιους τους κάρφωσαν στα δέντρα, τους σούβλισαν, τους έθαψαν ζωντανούς και σε κάποιους κάρφωσαν πέταλα στα άκρα τους, μωρέ ξεχνιούνται αυτά;;

Τις εκκλησιές μας, αφού πρώτα τις ρήμαξαν, μετά τις έκαναν αποθήκες, ουρητήρια και στάβλους. Συνωστισμός εε;;;  500.000 άνθρωποι  έγιναν στόχος μυδραλλιοβόλων στην προκυμαία της Σμύρνης, και κάτω από τη φρίκη του θανάτου κατά εκατοντάδες έπεφταν στη θάλασσα για να σωθούν!!

Και ξαναρωτάω ξεχνιούνται αυτά;;

Οι σύμμαχοι που να τους πάρει ο διάολος, παρακολουθούσαν εκ του μακρόθεν και αντί να βοηθήσουν (τα σκουλήκια) τους εξουθενωμένους Έλληνες, όταν κάποιοι έφταναν και προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν στα ρημαδοπλοία τους , αντί να τους απλώσουν το χέρι, τους πετούσαν ζεματιστό νερό, τους τσάκιζαν τα δάχτυλα και τους ξαναπετούσαν στη θάλασσα. Οι σύμμαχοι, άγγλοι, γάλλοι, ιταλοί, αμερικάνοι, αντιμετώπισαν την Μικρασιατική καταστροφή σαν σώου ..  παρακολουθούσαν και τραβούσαν αναμνηστικές φωτογραφίες!!!

Ε ΟΧΙ δεν ξεχνιούνται αυτά!!

«Διεκδικώ την ιστορική καθαρότητα» είπε!!!

Αααα… μόνο που εδώ θα φάμε τα μουστάκια μας αριστερέ ιστορικέ της πλάκας, γιατί  κι εγώ διεκδικώ την ιστορική καθαρότητα αυτής της γενοκτονίας,γιατί σ’ αυτόν τον στημένο «συνωστισμό» θρηνήσαμε αθώους προγόνους μας, από τα χέρια των δικών σου φίλων -και χορηγών- που κατόπιν βρωμερού σχεδίου, βάλθηκαν να μας ξεκληρίσουν.

Δεν θα αναφέρω ΑΛΛΕΣ ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του ξεριζωμού, γιατί θέλει γερό στομάχι να τις διαβάσει κάποιος Έλληνας… τονίζω και υπογραμμίζω :ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι άπιστος ελληνόφωνος, φιλότουρκος!!

Υπάρχουν ντοκουμέντα, κειμήλια, γραπτά και φωτογραφίες από κείνη την κόλαση. Η λέξη αηδία είναι λίγη, για να περιγράψω τι νοιώθω για τη χυδαιότητα και την ασέβεια, των ασπόνδυλων μισελλήνων, απέναντι στους κατασφαγμένους προγόνους μας.

  Πρόσφατα προς τιμήν της  γενοκτονίας των Ποντίων, μέσα στη Βουλή των Ελλήνων (ποιών Ελλήνων Θεέ μου;;), όλοι όρθιοι κράτησαν  ενός λεπτού σιγή, για να τιμήσουν τα θύματα της θηριωδίας…. 60 δεύτερα ήταν το άτιμα και όχι μια αιωνιότητα και εσείς δεν αντέξατε και το βάλατε στα πόδια.

Γιατί ;; σας έπνιξε το αίμα;;

Έπρεπε να ήμουν από μια γωνιά, να σας χειροκροτήσω!!

Αλήθεια τι πιστεύετε όλοι εσείς, ότι θα ξαναγράψετε την ιστορία κατά το δοκούν;;

Γράψε-σβήσε, γράψε-σβήσε, σε δουλειά να βρισκόμαστε;;

Και πιστεύετε, ότι θα τα σβήσετε όλα με μια απλή μονοκονδυλιά;;

Άντε και τη γράψατε την ιστορία του γούστου σας, την  υπογράψετε τα τσεπώσατε και συγχαρητήρια και μπράβο σας, άντε και γεμίσατε τα σχολειά των παιδιών με σκουπίδια, και τόνους βλακείας….. σας θυμίζω, ότι σε κάθε φτωχό σπιτικό υπάρχει ένας παππούς που κάποτε, κάπου πολέμησε, που τραυματίστηκε, μια γιαγιά που έμεινε στα μετόπισθεν με την κοιλιά στο στόμα και με 5 πεινασμένα κουτσούβελα, ΑΥΤΟΙ θα αναστήσουν τα εγγόνια τους με μνήμες και θα αντρειωθούν τα παιδιά μας με ιδανικά, για να μπορούν να παλεύουν και να διεκδικούν το δίκιο τους.

Κάτι που δεν θέλετε!!

Λυπάμαι κυρία μου -λέμε τώρα- κάνατε το συνηθισμένο ηλίθιο, ασυγχώρητο λάθος του προδότη…. πήγατε να σβήσετε ΥΠΟΥΛΑ τις μνήμες και την ιστορία ενός περήφανου λαού, που χρόνια ολόκληρα πολεμάει για τη λευτεριά του και με τη βοήθεια του Θεού, πάντα τα καταφέρνει και πάντα δικαιώνεται.

Μας ατσαλώσατε..!!!!

«Είμαι κατά της ποινικοποίησης την μνήμης», είπε!!!!

Και δεν κατάπιε τη διχαλωτή γλώσσα της;;

Έχουν γνώση οι φύλακες, όσο και να χτυπάτε επί ματαίω τα μαλακά σας οπίσθια, δεν θα ευνουχίσετε από μνήμες και ιδεώδη, τα παιδιά μας, που είναι το μέλλον αυτού του ευλογημένου τόπου.

Δεν θα δημιουργήσετε  Ελληνόπουλα – ανδρείκελα, κατά παραγγελία. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!! Οι μνήμες δεν σβήνουν είναι βαθιά χαραγμένες μέσα μας!!

Είσαστε πολύ λίγοι και εσείς και τ’ αφεντικά σας…. τζάμπα ο κόπος σας και χαράμι η χαρά σας… στον αιώνα τον άπαντα.

Και κάτι τελευταίο, τα δοξασμένα Ελληνικά τσαρούχια, ξέρετε πόσα καρφιά έχουν στη σόλα τους;;

Σύνολο 120 περίπου το ζευγάρι, 600 βελονιές και γύρω στα 3 κιλά βάρος, ΑΣΗΚΩΤΑ…θα πονέσετε λίγο δεν λέω… αλλά μεγάλη σας τιμή βρε, γιατί θα γευτείτε τα χιλιοτιμημένα Ελληνικά τσαρούχια!!!

Πολύ μεγάλη σας τιμή  πιστέψτε με…

… βρε τώρα που το καλοσκέφτομαι, μήπως να σας «τιμήσουμε» αλλιώς;;;

Μέλια.